#blousemurah

Instagram photos and videos


IRIS BLOUSE 💰HARGA : RM69 FREE POSTAGE (SAIZ S- XXL) RM75 FREE POSTAGE (SAIZ 3XL-4XL) . . BORONG: 5 HELAI KEATAS RM60 EXC POS (S-XXL) 5 HELAI KEATAS RM62 EXC POS (3XL- 4XL) . HARGA POSTAGE: Semenjung: RM8 utk item pertama, dan tambahan RM2 untuk setiap item berikutnya Sabah Sarawak: RM10 utk item pertama dan tambahan RM4 untuk setiap item berikutnya ada zip utk menyusu ✔️ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN- uollss klu nak pergi jamuan terbuka,pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu . ✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni . ✔️WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada wrna gelap yg boleh nmpk effect kurus..dan juga ada wrna pastel yg boleh uolls nmpk suwittt muitt...uollss boleh pilih nk mn satu..mesti nmpk selim melim dan bersemut.. . ✔️ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi . ✔️ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak . ✔️ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih.. . ✔️ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni . ✔️ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..haa boleh g open house juga klu uolls boring asyik pkai baju kurung jerr . ✔️ SAIZ S HINGGA 4XL- Blouse iris sebelum ni hanya sampai saiz XXL je, tp kali ni uolls boleh beli sampai saiz 4XL tau. Sape yg bersaiz comeyy mesti x frust dah kan? . #blouses #bajumuslimah #blousesperempuan #bajulabuh #bajucantik #bajumurah #bajulawa #blousemurah #blouselawa #blousecantik #blousebajethargastudent #bajukelas #blousestudent #blousemurahmalaysia #blousesplain #blouseplainmurah #blousetrendy #blouselawamalaysia #blousemampumilik

0

SALE HARGA RUNTUH !!! 😱 1SET RM60 terlajakkk murahhhh . SILA SWIPE GAMBAR 👉👉 . EXCLUDE POSTAGE Semenanjung =RM10 Sabah/Sarawak =RM15 . . Free size. . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong

0

IDR 125.000 WA: 08991707014 FASHION LAINNYA : @renatafashion07 Baju Atasan Blouse Tunik Wanita Baju Muslim Blus Muslim Erin Top Atasan Bahan Wolfice, Kancing Depan, Ujung Tangan Dikancing. All size fit to XL (LD=104cm, P=64cm) Warna Yang Tersedia : - Frostymint - Maroon - Dusty Pink Berat : 210 gram More info & order via Wa: 08991707014 #blouse #blousemurah #blousekerja #blousemuslim #bajucewek #jualblus #jualblouse #baju #bajumuslim #jualbajumuslim #bajuatasan #muslimatasan #atasanmuslim #jualatasanmuslim #kemeja #kemejawanita #kemejakerja #ootdhijab #blusmuslim #bajukerja #tunik #jualtunik #tunikmurah #fashionmuslim #bajuwanita #bajumuslimwanita #gamis #dresswanita

0

Price 115.000 Please contact WA for detail Admin 0878 1807 6825 Admin 0813 9110 3351 Order--> kirim screenshoot foto brg yang diinginkan--> keep maks 1*24 jam-->fix lgs trf ke rek an Reny Madhona atau Bagus Widagdo ( proses via shopee or tokopedia sesuai rule system marketplace itu ya) Happy Shopping ğŸŽˆğŸŽ‰ğŸŽ€ğŸŽğŸŽŠ #tunikcantikmurah #tunikcantikelegan #bajumaxy #olshopmurah #blousebatik #blouse #tunikhijab #tunik #blousemurah #tunikjumbo #tunikhijab #tunikkatun #tunikcantik #blousesimple #blousesimplecantik #blousesimplemurah #blousesimplecasual #blousejumbo #blousebigsizeimport #blousejumbo #blousebigsizejumbo #blousebrokatmurah #blousebrokat #tunikstripe #tunikgaris

0

Kode : BPO 011 BLOUSE DENIM Harga : Rp.74.000 Bahan : Supernova Ukuran : Allsize Ld : -+124cm P : -+61cm . Info/Order? Wa : 089684081867 . #blousemurah #tunik #bajumurah #niebusanabandung #olshopmurah #bajuhijabmurah #hijabfashion #busanawanita #busanamurah #atasancewek #bajumuslim #ootd #hijabers #bandung

0

Kolonel tunik 105.000 Keterangan bahan dan ukuran pada gambar Format Order: Nama : No. Hp : Alamat Lengkap dengan kecamatan dan kota atau kabupaten : Pesanan : #gamisjumbo #supplierbajumurah #jilbabmotif #blousemurah #kulotmurah #joggerpantsmurah #bajujumbo #batikcouple #dressmurah #dressmurahbanget #khimarmurah #gamissyari #gamissyarimurah

0

Venya by gagil Harga : 130.000 Reseller : 125.000 (Harga belum termasuk ongkir) Solo bisa COD Tanya tanya bisa DM/WA . 🔔 WA ADMIN 1 : 089675015563 🔔 WA ADMIN 2 : 0895392238665 👉 PIN BBM : E35EF3F4 📛 KEEP NO CANCEL📛 . HOW TO ORDER? • Screenshoot gambar yang akan di beli • Cantumkan Nama • Cantumkan Alamat . Open Reseller & Dropshipper Join Grub Reseller Chat Admin . #solo #jeans #jeansmurah #cheapmonday #murahmeriah #busana #baju #celana #kulot #murmer #grosir #onlineshopping #shopping #dress #longdress #blouse #blousemurah #overallmurah #overallmonica #grosirbajusolo #murmer#bajumurahsolo #grosirsolomurah #grosir #venyadressbygagil #dressmurah #beautydress

0

SALE HARGA RUNTUH !!! 😱 1SET RM60 terlajakkk murahhhh . SILA SWIPE GAMBAR 👉👉 . EXCLUDE POSTAGE Semenanjung =RM10 Sabah/Sarawak =RM15 . . Free size. . Tekan link di bio untuk order atau whatsapp 0166658432 😘 #bajumurah #blousemurah #blouserm20 #bajubridesmaidmurah #utm #uitm #uthm #blouseborong #kebayamurah #kurungbridesmaid #jubahmurah #follow4follow #bridesmaid #upm #kurungpeplum #bajutrendy #kemejamurah #blousemuslimah #keknis #like4like #bajukurungmurah #kurungmurah #bajuraya #kurungmodern #setbajukurung #bajukurungrm50 #jubahrm50 #borong

0

KURUNG MELUR 4.0 Cuba lihat Kurung Melur ni. Ada warna yang menepati tema raya tak? Kalau ada cecepat grab sebab kami takkan repeat warna yang sama & stock sangat limited. Apa yang best dengan Kurung Melur ; 🌹Design simple yang trendy tak sarat sesuai untuk digayakan seharian. 🌹Material mudah iron dan tahan lasak. Nak basuh masuk ajer washing machine sangat mudah. 🌹Nursing friendly ada zip kiri & kanan baju. Ibu-ibu nak menyusu anak jangan risau still boleh melaram. 🌹Wudhuk friendly. Zip sorok di bahagian lengan. 🌹Ada span di bahu nampak lebih kemas bila dipakai. 🌹Kain potongan duyung, ada getah di kiri kanan pinggang boleh strech sehingga extra 6" dari size asal. Material Como Crepe Size SS - XL Nursing Friendly Wudhuk Friendly . . Harga: RM109 . . Postage RM10 sem / RM13ss . . #sayajualbaju #sayajualonline #minikurung #minikurungcantik #minikurungmurah #dress  #dressmurah #dresscantik  #dressmalaysia #jubah  #jubahmurah #jubahcantik #jubahmurahmalaysia #jubahmalaysia  #kebaya  #kebayamurah  #kebayacantik #bajuraya #dressraya  #bazaarpaknil  #skirt  #skirtcantik  #skirtmurah  #blouse #blousemurah #blousecantik #blousemalaysia  #bajukurung

0

RESTOCK #################### Pakai dress dari Elsire Scarf, KUALITAS BUTIK dengan HARGA TERJANGKAU 💕💕💕💕💕💕💕 . 🌺🌺 RENAYA DRESS 🌺🌺 💰 Rp 110.000 👗 Label "ELSIRE" Keterangan sudah ada di foto yaaa sistaa 😍😍😍 . ❗️Pastikan belanja yang ORIGINAL dan BERLABEL 😚 Grab it Fast sistaaaa ğŸ’žğŸ’žğŸ’žğŸ’žğŸ’žğŸ’žğŸ’žğŸ’žğŸ’žğŸ’ž . Format Order : Nama : ........... Alamat (Lengkap Kec + Kab/Kota) : ............ No HP : ............. Kode barang & warna : ............ ######################## #dressmurah#blousemurah#elsirestore#elsirestoresidoarjo#elsiresignature#elsirescarf#elsirescarfsidoarjo#dressjamannow#blousemurah#mukenahkece#bajumurahsidoarjo#elsiremarket_sidoarjo#renayadresselsire

0

KURUNG MELUR 4.0 Cuba lihat Kurung Melur ni. Ada warna yang menepati tema raya tak? Kalau ada cecepat grab sebab kami takkan repeat warna yang sama & stock sangat limited. Apa yang best dengan Kurung Melur ; 🌹Design simple yang trendy tak sarat sesuai untuk digayakan seharian. 🌹Material mudah iron dan tahan lasak. Nak basuh masuk ajer washing machine sangat mudah. 🌹Nursing friendly ada zip kiri & kanan baju. Ibu-ibu nak menyusu anak jangan risau still boleh melaram. 🌹Wudhuk friendly. Zip sorok di bahagian lengan. 🌹Ada span di bahu nampak lebih kemas bila dipakai. 🌹Kain potongan duyung, ada getah di kiri kanan pinggang boleh strech sehingga extra 6" dari size asal. Material Como Crepe Size SS - XL Nursing Friendly Wudhuk Friendly . . Harga: RM109 . . Postage RM10 sem / RM13ss . . #sayajualbaju #sayajualonline #minikurung #minikurungcantik #minikurungmurah #dress  #dressmurah #dresscantik  #dressmalaysia #jubah  #jubahmurah #jubahcantik #jubahmurahmalaysia #jubahmalaysia  #kebaya  #kebayamurah  #kebayacantik #bajuraya #dressraya  #bazaarpaknil  #skirt  #skirtcantik  #skirtmurah  #blouse #blousemurah #blousecantik #blousemalaysia  #bajukurung

0